maandag t/m vrijdag

  09:00 - 17:00

Niks is zo vervelend dat u een webiste laat onwikkelen voor uw bedrijf, vereniging of uw hobby en er veel geld voor moet betalen. Wij horen en lezen bedragen van € 500,00 tot duizenden euro's. De meeste website's lopen na enkele maanden achter en kunnen niet meer geüpdated worden of er moet voor betaald worden.

Eenwebsiteopmaat.nl berekent u helemaal niks voor de ontwerpkosten, niks voor de updatekosten en wij houden uw template ook nog up-to-date net zolang als uw abbonnement loopt. U betaald hier dus geen extra kosten voor en uw website is altijd up-to-date. U betaald per maand een klein bedrag (die in de meest gevallen nog goedkoper is dan uw mobiele telefoonabbonnement), maar dit is dan inclusief de domeinnaam, de hosting en uw eventuele emailadres(sen) (deze zit bij alle pakketten inbegrepen).

Op het moment dat u uw bestelling bij ons heeft gedaan, gaan we zodra uw webadres is goedgekeurd een pagina plaatsen dat uw website in aanbouw is en maken wij uw gewenste emailadressen aan. Hierna gaan wij beginnen aan de bouw van de website. U ontvangt van ons een regelmatig een update, zodat u weet hoever we zijn. Uw testwebsite wordt geplaatst op een voor iedereen onbekend webadres, zodat wanneer de webiste klaar is deze in zijn geheel geplaatst wordt.

U zorgt ervoor dat wij zo snel mogelijk uw afbeeldingen ontvangen, teksten, filmpjes en alles wat u erop wilt hebben. Hiervoor zijn wij ook afhankelijk om de 72 uur (werkdagen) te halen. Na akkoord plaatsen wij uw website online op uw domeinnaam en is deze wereldwijd te zien.