Poel 17 | 5334 JX | Velddriel

Gesloten

Gesloten

Toch een template kopen?

Wij begrijpen het wel…. maandelijkse kosten, zijn ook weer vaste kosten. Om op deze markt in te spelen willen wij ook hier u een optie geven om goedkoper een template op maat te krijgen. Deze templates worden voor u op maat gemaakt en zijn net als bij alle andere aanbieders inclusief een jaar met updates voor het bestaande template.

De meeste templates zijn standaard en worden meerdere keren verkocht. Wij gaan u de mogelijkheid geven om tegen een zeer gereduceerd tarief een template te kopen die meerdere keren verkocht wordt of een unieke template speciaal voor u op maat wordt gemaakt.

Er zijn bij een template op maat meerdere optie die u graag wel of niet wilt hebben en daar gaan wij voor u aan de slag. We beginnen met een standaard tarief en u kunt losse elementen bijkopen. Hierdoor heeft u pas echt een website op maat.

Wilt u liever een template die goedkoper is en meerdere keren verkocht kan worden, maar ook deze op maat gemaakt? Dan geldt hetzelfde als hierboven. U kiest een template en u kunt de losse elementen bijkopen. Zo heeft een standaard template die toch aangepast wordt op uw wensen.

Wilt u geen van bovenstaande opties, maar gewoon een standaard template zonder extra opties en heeft u er geen probleem mee dat een template meerdere keren verkocht wordt of verkocht kan worden? Dan is dit uiteraard ook een optie.

Binnenkort bieden wij deze optie aan