Poel 17 | 5334 JX | Velddriel

Geopend tot 17 uur

Geopend tot 17 uur

Waarom zijn wij een voordeel?

Het is een voordeel, omdat de meeste websites die gebouwd worden vanaf € 250 tot duizenden euro’s kosten. Dat zijn behoorlijke bedragen en vooral als u gaat kijken dat de meeste updates van de site’s dan voor een jaar onderhoud hebben. We hebben het dan over de template van uw website (uitstraling die vast staat) en nog niet eens over het onderhoud van de plugins, waarmee uw website draait. Eigenlijk wordt u daarna voor de leeuwen gegooid.

Om terug te komen op de prijs pakken wij even het gemiddelde bij ons afgenomen pakket van € 16,00 per maand. U komt dan op een totaalprijs van € 192,00 excl. btw per jaar. U heeft daar dan wel onderhoud voor op uw template, onderhoud op uw plugins, bij dit pakket telefonische helpdesk en daarnaast blijven we bouwen aan uw website, want laten we eerlijk zijn …. eigenlijk is een website nooit klaar en dan hebben we  niet eens de website van € 3,00 of € 8,00 berekend 

En om ook niet te vergeten… wij maken het vullen van verhalen of het vullen van uw webshop een stuk makkelijker dan wie dan ook… U kunt namelijk, wanneer we uw website bouwen de tekst aanleveren en wij plaatsen deze op de site. U kunt uiteraard daarna zelf de tekst aanpassen, wijzigen of verwijderen, maar lukt het niet? Dan heeft u daar juist ons voor, zonder dat we dat in rekening brengen. Wij passen dan samen met u het artikel of item aan en laten u zien hoe het moet.

En als extra krijgt u van ons ook nog eens handleidingen toegevoegd op uw eigen persoonlijke dashboard en aangepast aan de opties die u heeft op uw website. Dus geen 500 pagina’s als u er maar 10 nodig heeft.