Poel 17 | 5334 JX | Velddriel

Gesloten

Gesloten

Waarom zou u nou leasen?

We horen het u al denken, maar eigenlijk is de reden heel simpel. U krijgt namelijk bij ons in tegenstelling tot vele anderen iedere maand tot iedere dag updates en dus ook op het unieke gebouwde template. Meestal koopt u namelijk een template bij een websitebouwer en dan mag u daarna uw website zelf bouwen. Helaas is de praktijk niet zo simpel… Ook niet bij een Joomla of een WordPress.

Er zijn namelijk nog instellingen, categorieën, plugins, updates, back-ups, en zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dat willen we juist niet doen. Wanneer u namelijk de website per maand neemt, bent u veel goedkoper uit, want dan heeft u altijd uw updates. die niet stoppen na een jaar, omdat de periode verlopen is. 

Daarnaast maken wij uw categorieën aan, doen wij uw updates, doen we diverse nieuwe installaties indien u iets nieuws wenst en nog veel meer …. voor het bedrag wat al afgesproken is

Wist u al dat wij websites hebben vanaf 3 euro per maand exclusief 21% btw?

U kunt hier al uw klanten of andere gewenste bezoekers de goede informatie geven door bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens op een pagina te plaatsen, maar ook een contactformulier is mogelijk op uw pagina. U krijgt deze in uw eigen e-mailbox geleverd met de ingevulde gegevens door uw bezoeker.