Poel 17 | 5334 JX | Velddriel

Gesloten

Gesloten

Waarom ... zou u ons inhuren?

Wanneer u ons inhuurt, beginnen wij gelijk aan uw website te bouwen. In de meeste gevallen krijgen we binnen vierentwintig uur de bevestiging van de geclaimde websitenaam als deze nog vrij is en doen we er alles aan om binnen achtenveertig uur* een welkomsttekst op uw pagina geplaatst te hebben samen met uw gegevens. Uw klanten kunnen dan direct via de website contact met u opnemen. Zo bent u dus gelijk zichtbaar en bereikbaar. 

* op maandag tot en met vrijdag

Uren
Minuten
Seconden
de eerste 48 uur zijn voorbij! Uw website had al een welkomstpagina kunnen hebben in de afgelopen 24 uur

Na de eerste opzet gaan wij bouwen aan de website en dat doen we pagina voor pagina en maken deze gelijk tablet en mobiel vriendelijk. Dat houdt in dat op alle schermen de website aangepast wordt. Vele websitebouwers roepen “dat gaat vanzelf”, maar dat is niet waar. De afstanden kloppen niet, u wilt een andere volgorde of sommige afbeeldingen of verhalen wilt u anders verteld hebben op een ander apparaat. Kijk eens als voorbeeld naar onze homepage. Daar staat hoover voor meer info, maar vanaf 1000 pixels staat er klik voor meer info. Dat past het systeem uiteraard niet vanzelf aan, maar dat doen wij wel.

Van alle stappen die wij nemen brengen wij u op de hoogte middels een link, waar u uw pagina kunt bezoeken. Misschien vindt u het ook wel leuk om de website te volgen hoe deze gebouwd wordt? Dan bouwen we de website gewoon verder op uw eigen website, maar nog steeds alleen zichtbaar voor u (alleen de homepage is zichtbaar voor de bezoekers van uw website, omdat we daar al uw gegevens geplaatst hebben)